Cietā kurināmā katls Atmos D 21 ar daļēju gazifikāciju

Granulu katlu sēriju Atmos D pārstāv pieci modeļi ar jaudu līdz 45 kW. Viņiem galvenais degvielas veids ir baltas granulas. Iekārtas izmanto telpu apsildīšanai dažādiem mērķiem, ieskaitot dzīvojamos. Modeļu klāsta īpašības:

  • Dizains ar spraudkontaktu degļiem;
  • Spēja strādāt ar gāzi un šķidro degvielu;
  • Iespēja savienot ietilpīgu piltuvi ar granulām;
  • Pilnībā automatizēts darbs;
  • Augsts efektivitātes līmenis;
  • Elektroniskais vadības panelis.
  • Iekārtu daudzpusība ļauj to izmantot darbam ar dažāda veida degvielu.

Modeļu diapazona apraksts

Granulu katli Atmos D ir siltummaiņi ar integrētām vadības sistēmām. Ar tiem ir savienoti granulu degļi, kas strādā ar augstas kvalitātes baltajām granulām. Viņiem nav nepieciešama bieža tīrīšana, un tie ir aprīkoti ar sensoriem pilnībā automatizētai darbībai. Lai iedarbinātu apkures sistēmu, ielejiet tvertnē vajadzīgo daudzumu granulu un vadības panelī iestatiet nepieciešamo temperatūru. Visu pārējo aprīkojumu veiks pats – tas baros un apgaismo granulas, kontrolēs dzesēšanas šķidruma sildīšanas pakāpi un nodrošinās atbalstu noteiktajam termiskajam režīmam. Degli ir arī iespēja kontrolēt liesmu. Temperatūru kontrolē ventilators un degvielas padeve degli. Pievienoto tvertņu tilpums ir līdz 1000 litriem.

Atmos D grīdas granulu katli var darboties ar dabisko un sašķidrināto gāzi, kā arī ar šķidro kurināmo. Lai to izdarītu, atbilstošie degļi ir savienoti ar tiem. Iekārtas daudzpusība ļauj to izmantot jebkuros apstākļos – arī ēkās bez gazifikācijas. Ja parādās gāze, vienkārši nomainiet degli. Šo katlu efektivitātes rādītājs sasniedz 92,4%, aprīkojuma jauda ir 4,5-15, 6,5-22, 8,9-29,8, 8,9-40 un 13,5-45 kW, strādājot pie augstas kvalitātes granulas. Ir arī iespējams ielādēt koksni ar mitruma saturu 12-20%. Lai iekārta darbotos, nepieciešams savienojums ar 220 V barošanas avotu – tas ir nepieciešams automātikas, degļa un izplūdes ventilatora darbībai.

Cietā kurināmā granulu apkures katli no Atmos D sērijas ir viegli darbināmi. Viņiem nav nepieciešama bieža lietotāju līdzdalība viņu darbā. Atkarībā no uzpildītās degvielas daudzuma un sadegšanas intensitātes, tie var darboties bez tīrīšanas līdz 30 dienām. Degviela tiek sadedzināta optimālā režīmā, garantējot augstas efektivitātes sasniegšanu un nodrošinot pilnīgāku degvielas sadegšanu.

Similar Posts