Viessmann katlu priekšrocības

Viessmann piedāvā uzticamu un efektīvu visdažādāko aprīkojumu, kas vienmēr ir pelnījis pozitīvas atsauksmes no lietotājiem visā pasaulē. Tās produkti izceļas ar tādām īpašībām kā augsta ekspluatācijas drošība, ērtības un ērtības, draudzīgums videi un ilgs kalpošanas laiks. Uzņēmuma ražošanas process balstās uz vienas platformas stratēģiju un ir veidots pēc modulāra principa, kas kalpo kā modernu apkures sistēmu piemērs.

Uzticami. 

Rostfrei nerūsējošais tērauds ir šo apkures katlu galvenais materiāls. No tā ir izgatavotas tādas svarīgas detaļas kā pats korpuss, deglis un dažreiz arī siltummainis. Pēdējiem var izmantot arī uzticamu hroma un niķeļa sakausējumu. Tādējādi Viessmann apkures katli nav pakļauti korozijai un, ievērojot lietošanas instrukcijas, var darboties daudzus gadus.

Klusi.

Pat visspēcīgākie Wisman ražotie apkures katli darbības laikā praktiski nerada troksni. Fakts ir tāds, ka tie ir pārklāti ar īpašu skaņas izolācijas slāni. Turklāt dažu modeļu klusā darbība ir saistīta arī ar automātisko aizdedzes sistēmu. Tāpēc tos bieži izmanto dzīvojamās telpās.

Ērti. 

Viessmann katliem ir ergonomisks dizains, un to dizains ir vienkāršs un kodolīgs gan ārēji, gan iekšēji. Instalēšana un pieslēgšana nav īpaši grūta, tos var veikt viena persona, un korpusa saturs vienmēr būs pieejams apkopei. Neskatoties uz to, lai izvairītos no kļūdām, darbu ar aprīkojumu labāk ir atstāt speciālistu ziņā.

Viegli pārvaldāmi. 

Ūdens temperatūru var viegli pielāgot, izmantojot grozāmās pogas, un īpaša automātika ir atbildīga par darbības režīmu maiņu. Tas arī ļauj integrēt ierīces sistēmās ar tālvadības vai loģisko vadību. Lai kontrolētu katlu darbību, ražotājs to dizainu aprīko ar visu veidu sensoriem, kuru indikatori pēc tam tiek parādīti uz digitālā paneļa.

Universāli. 

Viessmann sortimentā ir daudz apkures katlu modeļu, kas ne tikai kalpo dažādiem mērķiem, bet ir paredzēti arī dažādiem darbības apstākļiem. Starp tiem jūs varat atrast iespēju jebkuram izvietojumam, jaudai vai darbības principam. Turklāt enerģijas iegūšanai viņi var izmantot dažāda veida izejvielas: malku, dīzeļdegvielu, dabisko vai sašķidrināto gāzi.

Efektīvi. 

Šīm sildierīcēm ir augstas efektivitātes indikatori, kuru lielumi atkarībā no modeļa svārstās no 90 līdz 96%. Šāda energoefektivitāte tiek panākta, izmantojot automatizāciju, kas kontrolē to darbības režīmus. Piemēram, “atvaļinājums” vai “ekonomisks” var nodrošināt minimālu degvielas patēriņu.

Similar Posts