Ūdens sildītāji

Ūdens sildītājus Drazice ražo Čehijas uzņēmums. Sortimentā ir dažādu veidu modeļi. Lai izdarītu pareizo izvēli, izpētiet ierīču īpašības, novērtējiet to uzticamību, kalpošanas laiku.

Drazice ūdens sildītāju veidi:

  •  elektrisks;
  •  kombinēts – savienots ar enerģijas avotu, apkures sistēmu (šajā gadījumā apkure tiek veikta arī, izmantojot siltummaini);
  •  netiešās sildīšanas ierīces;
  •  ar saules enerģiju darbināmi modeļi.

Ūdens sildītāji ir:

  •  grīdas;
  •  piestiprināts pie sienas.
  • Ir arī vertikālas un horizontālas ierīces. Pēdējo var uzstādīt uz grīdas un uz sienas. Vertikālie boileri ir paredzēti tikai stiprināšanai uz vertikālas atbalsta struktūras.

ūdens sildītāji

 

Pārskats par to tehniskajiem parametriem:

 OKNE 80 Smart . Boileri raksturo jauda 2 kW. Konstrukcija paredz sausu sildītāju (kas nav saskarē ar ūdeni). Šī modeļa tvertnes tilpums ir 80 litri. Šāds katls ir paredzēts montāžai pie sienas. Tās tvertnei ir taisnstūra forma. Energoefektivitātes klase ir diezgan augsta – B. Ierīce silda ūdeni līdz + 80 ° C. Šķidruma temperatūras paaugstināšana līdz + 60 ° C notiek 2,5 stundās. Turklāt dizains nodrošina magnija anodu.

 

OKCEV 125 . Šī ir horizontāli orientēta ierīce. Tas ir paredzēts piestiprināšanai pie sienas. Tvertnes tilpums ir 125 litri. Cilindrisks katls, energoefektivitātes klase – C. Ierīce ir diezgan labi aizsargāta no mitruma – aizsardzības pakāpe ir IP44. Modeļa priekšrocības: sausa sildītāja, magnija anoda klātbūtne, tvertnes iekšējo virsmu aizsargā emalja. Lai kontrolētu ierīci, nodrošina termostatu. Šis modelis var izturēt slodzi līdz 6 bāriem, maksimālā sildīšanas temperatūra ir + 80 ° C.

 

OKCE 50 . Šie ir vertikāli orientēti ūdens sildītāji. Tie ir paredzēti montāžai pie sienas. Cilindriskās tvertnes tilpums ir 50 litri. Aizsardzības pakāpe pret mitrumu – IP45. Dizains paredz 42 cm biezu poliuretāna izolācijas slāni Katla energoefektivitātes klase ir C. Šīs markas aprīkojuma standarta sastāvdaļas: sausais sildītājs, temperatūras regulators, termostats, termometrs. Izturīgs spiediens – 6 bāri, katla jauda – 2 kW. Turklāt maksimālā ūdens temperatūra ir + 80 ° C.

 

Boileris OKCE 300 S ir uzstādīts uz grīdas. Šāda veida katls ir orientēts vertikāli. Šāda ierīce ir paredzēta privātiem objektiem. Tas iztur spiedienu 10 bar, katla tvertnes tilpums ir 300 l, maksimālā ūdens temperatūra sildīšanas laikā ir + 80 ° C. Dizains nodrošina magnija anodu.

 

OKC 300 NTR-SOLAR SET . Šo modeli darbina saules paneļi. Ūdens sildītājs ir aprīkots ar vienu siltummaini saules kolektoru pievienošanai. Kā papildu sildīšanas avots tiek izmantots elektriskais sildelements. Ūdens var sasilt līdz + 86 ° C. Šis modelis ir aizsargāts pret koroziju, pārspriegumu, ūdens pārkaršanu. Tvertnes tilpums ir 300 l, izturīgais spiediens ir 10 bar, un ūdens sildītāja augstums ir 1,6 m.

 OKC 80 – kombinētais boileris. Tvertne spēj uzņemt līdz 75 litriem ūdens, siltummaiņa platība ir 1,08 m². Dizains paredz sausu sildītāju, magnija anodu. Pateicoties šiem elementiem, katls ilgst ilgāk. Ierīces temperatūru var regulēt + 5 … + 74 ° С robežās. Tvertne iztur spiedienu līdz 6 bāriem, maksimālais enerģijas patēriņš ir 2 kW. Ierīces aizsardzības pakāpe ir IP45.

Drazice ūdens sildītāju priekšrocības

  •  dizains paredz keramikas sildelementu, kas nav iegremdēts ūdenī, kas palīdz novērst katlakmens veidošanos sildītājā;
  •  sildelements ir novietots tā, lai to varētu nomainīt, neiztukšojot ūdeni no tvertnes un neizjaucot ierīci;
  •  ūdens sildītāja iekšējās sienas ir pārklātas ar emalju;
  •  visi tvertnes elementi ir izgatavoti no viena veida metāla (tērauda), kas novērš elektromehāniskās korozijas rašanās risku;
  •  siltumizolācijas slāņa klātbūtne samazina siltuma zudumu intensitāti;
  •  magnija anods ir uzstādīts visās Dražice zīmola ierīcēs;
  •  plašs sildītāju klāsts.

Similar Posts